Våttkortkurs i havkajakk

Har du lyst til å padle kajakk, men usikker på om det er noe for deg? Da er dette 4 timers introkurset et fint sted å starte.  I løpet av kurset får du en enkel introduksjon til kajakken og utstyret. Vi oppholder oss stort sett i beskyttet område. På kurset går vi igjennom grunnleggende padleteknikk, manøvrering av kajakken i ulike retninger samt sikkerhet. Mot slutten av kurset demonstreres kameratredning og alle får lov til å prøve. De mest ivrige kan også prøve egenredning.
Målet med kurset er å ha det kjekt! Det er viktig at du får en god opplevelse. At du opplever mestring og får kjenne hvilken fantastisk aktivitet padling er! Vi beveger oss lydløst blant holmer og skjær og kommer tett på både dyre- og planteliv.

Vi stiller med alt av padleutstyr og padlebekledning. Du stiller med ullundertøy til å kunne ha under padlebekledningen, ullsokker og joggesko som kan bli våte samt tørt skifte. Om du har egen kajakk og har lyst til å bruke den er det selvsagt helt greit.

Kurset gjennomføres på Syltøy vest på Sotra. Det er her vi holder til, omgitt av en helt fantastisk skjærgård. Vi gir deg selvsagt tips til hvor neste padletur kan gå:)

Vi gjennomfører kurs på forespørsel. Kurset koster 990 kr pr deltager (minimum 4 deltagere*). I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på 100 kr til Norges Padleforbund om du ønsker Våttkortet. Du kan lese mer om padleforbundets våttkortstige her.

*Om dere er 2 eller 3 stykker som ønsker å ta kurset sammen koster det 1500 kr pr person + 100kr adm.gebyr våttkort)

Det er viktig at du får en god opplevelse. At du opplever mestring og får kjenne hvilken fantastisk aktivitet padling er!

Her ser du se en lite teaser fra mulige padleopplevelser:)