Grunnkurs hav

Vårt mål

"Det er viktig at du får en god opplevelse. At du opplever mestring og får kjenne hvilken fantastisk aktivitet padling er!"

Pris: 3000 kr
Vi gjennomfører kurs på forespørsel. 
Minimum 4 deltagere.

Varighet: 16 timer

Har du lyst til å lære grunnleggende padleteknikk og sikkerhet? Da er dette 16 timers grunnkurset et fint sted å begynne. 

I løpet av kurset får du en grunnleggende innføring til kajakken og utstyret. Vi går igjennom padleteknikk, manøvrering av kajakken i ulike retninger samt sikkerhet. Vi øver på kameratredning og egenredning og gjør det til noe gøy. Dag to gjennomføres som en padletur med fokus på naturopplevelser og læring. 

UTSTYR
Vi stiller med alt av padleutstyr og padlebekledning. Du stiller med ullundertøy til å kunne ha under padlebekledningen, ullsokker og joggesko som kan bli våte samt tørt skifte. Om du har egen kajakk og har lyst til å bruke den er det selvsagt helt greit.
 

LOKASJON
Kurset gjennomføres på Syltøy vest på Sotra. Det er her vi holder til, omgitt av en helt fantastisk skjærgård. På kurset oppholder oss stort sett i beskyttet område. Vi gir deg selvsagt tips til hvor neste padletur kan gå:)

INNHOLD
Du kan lese mer om padleforbundets våttkortstige her.

Etter gjennomført kurs utstedes Norges Padleforbund sitt Våttkort.

Hvorfor ikke kombinere grunnkurs med 4 dager på tur?

Sjekk ut vårt samarbeid med Bergans Adventures.