ØYGARDEN

Sitat

"Vi nordmenn er kjent for fjorder og fjell I den store verden, men visste du at kysten vår er noe av det mest unike? Maldivene, Seychellene og Marshall-øyene kan bare legge seg. Tilsammen er de "bare" 3-4000 øyer. Norge har 230 000!"

Dagstur 5t
Pris: Send forespørsel (Min. 4 deltagere)
Sammen med Bergans Adventures tilbyr vi 4 dagers padlekurs i dette området. Les mer her.

35 minutter fra Bergen ligger en helt unik kyststripe som starter i Bømlo og strekker seg til Stadt, med tusenvis av øyer.

Det beste med alle øyene for oss padlere er at vi alltid vil finne en side som er i le. Selv på de verste vær dagene klarer vi å finne beskyttende land. Blant holmer og skjær tar vi oss frem. Utallige isskuringer er vitner fra istiden og foldingene i berget vitner om en enda mer spennende geologi. Her er det lett å la seg fascinere. Vi tar deg gjerne med på tur og viser deg våre favoritter!

Turen starter på Syltøy. På land gjennomgår vi utstyr samt området vi skal padle i. Vi ønsker å involvere dere litt i turplanleggingen da det ofte gjør turen mer interessant og lærerik. I kajakken har vi fokus på sikkerhet og vi padler sammen som en gruppe. Vi bruker dagen til å hygge oss og ta inn natur. Matpausen tar vi på land med ferske bakevarer fra lokalt bakeri. 

Forkunnskaper: Vi tilpasser turen etter gruppen vi har med oss. I forkant av turen legger vi en plan sammen med deg med utgangspunkt i gruppens forutsetninger, motivasjon, fysiske form og eventuelle ønsker

Dette er inkludert:

  • Erfaren turguide med historier på lur
  • Leie av kajakk og tilhørende utstyr
  • Padlebekledning 
  • Deilig lunsj fra lokalt bakeri
  • Mineralvann/kaffe/te
_DSC6445