privat timer

Vårt mål

"Det er viktig at du får en god opplevelse. At du opplever mestring og får kjenne hvilken fantastisk aktivitet padling er!"

Pris: 1100 kr
Vi gjennomfører kurs på forespørsel. 
Minimum 4 deltagere.

Har du lyst til å padle kajakk, men usikker på om det er noe for deg? Da er dette 4 timers introkurset et fint sted å starte. 

 I løpet av kurset får du en enkel introduksjon til kajakken og utstyret. Vi oppholder oss stort sett i beskyttet område. På kurset går vi igjennom grunnleggende padleteknikk, manøvrering av kajakken i ulike retninger samt sikkerhet. Mot slutten av kurset demonstreres kameratredning og alle får lov til å prøve. De mest ivrige kan også prøve egenredning.

UTSTYR
Vi stiller med alt av padleutstyr og padlebekledning. Du stiller med ullundertøy til å kunne ha under padlebekledningen, ullsokker og joggesko som kan bli våte samt tørt skifte. Om du har egen kajakk og har lyst til å bruke den er det selvsagt helt greit.
 

LOKASJON
Kurset gjennomføres på Syltøy vest på Sotra. Det er her vi holder til, omgitt av en helt fantastisk skjærgård. Vi gir deg selvsagt tips til hvor neste padletur kan gå:)

INNHOLD
Du kan lese mer om padleforbundets våttkortstige her.