VÅRE VENNER

SKIKITE AS

Kiting på snø gir en herlig mestringsfølelse og fantastiske naturopplevelser. Instruktørene i Skikite.com har mange års erfaring med å legge til rette for at nettopp du skal få oppleve dette. Og hvorfor gjør de det? Fordi det er gøy! Vi i Northern Exposure er så heldige å være en del av dette teamet som medeiere og instruktører.

COASTEERING AS

I forbindelse med en padletur i Wales kom Kyrre over «coasteering» for første gang og i 2017 startet vi Norges første coasteering firma. Lurer du på hva coasteering er må du ta en titt på nettsiden, men kort fortalt; «Naturens eget badeland»

BERGANS ADVENTURES

Våre venner i Bergans Adventures har troa på produktene våre. Kunder kommer ikke av seg selv, det vet vi, så gode og stabile samarbeidspartnere er viktig for oss.

Nullmeteroverhavet

Bare noen kilometer fra stuedøra vår ligger noen flotte kabiner som mange etter hvert har fått øyene opp for. Vi gleder oss over prosjektet som har bidratt til å sette nærområdet vårt «på kartet» og på insta:)

Birdbox Sotra

Dette er «glamping» på det beste. Lise er ei driftig dame her vestpå. I tillegg til å drive en av Norges beste friluftbarnehager har hun mange jern i ilden, som å leie ut denne birdboxen. Kan anbefales!